iVcan.com wireless_video_transmitter_receiver_drone
#1 PILIHAN TRANSMISI VIDEO WIRELESS JARAK JAUH 2021

Sabaraha jauh ngapung, Urang ngirim video deui

Tempo Test Video Maca deui

Setélan murah

720P

OFDM

Modeu duplex

Hawa ka taneuh

Taneuh Ka Taneuh