duke treguar të gjithë 17 Rezultate


ISDB-T (Shërbime të Integruara Transmetimi Dixhital - Tokësor) është një lloj i ri i sistemit të transmetimit dixhital për sigurimin e audios, shërbime video dhe multimediale. Tani miratuar në Japoni, Brazil, Peru, Argjentinë, Filipinet, Maldives, Kili, Venezuela, Ekuador, Paraguaj, Kostarikë, Bolivi, Nikaragua, Uruguay, Belize, Honduras, Guatemala, El salvador, Sri Lanka, Botswana If you from above these countries, atëherë ISDB-T ynë plotëson standardin tuaj televiziv dixhital lokal.
Biseda e hapur