iVcan.com wireless_video_transmitter_receiver_drone
#1 ИЗБОР НА БЕЗЖИЧЕН ВИДЕО ПРЕНОС НА ДАЛЕЧИНИ 2021

Колку далеку летаат, Го испраќаме видеото назад

Погледнете го тест видеото Прочитај повеќе

Евтин комплет

720P

OFDM

Дуплекс режим

Воздух за да земјата

Од земја до земја